Karamelinis likeris

Paskelbė Rasa, 2013/12/30

~2,5 L likeriui:

  • 960 g (3 skardinių) kondensuoto nesaldinto pieno;
  • 400 g (1 skardinės) „Rududu“ karamelizuoto kondensuoto pieno;
  • 0,5 l brendžio;
  • 2 stikl. cukraus;
  • 100 – 200 g vanilinio cukraus.

Paruošimas:

  1. Sumaišyti „Rududu“ su ½ stiklinės brendžio ir išplakti iki vientisos masės.
  2. Supilti likusį brendį, kondensuotą pieną, išmaišyti.
  3. Suberti cukrų, palikti pastovėti, kad ištirptų.
  4. Išmaišius, supilstyti į tarą.
  5. Palaikyti šaltai arba ragauti, įsidėjus ledukų.

Panašūs įrašai:

Keksiukai
Vištienos sluoksniuotis su pistacijomis ir dešrelėmis
Kreminis likeris
Imbierinė gira

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *