Karamelizuoti riešutai

Paskelbė Rasa, 2014/04/13

Skanėstas, kuriam sunku atsispirti, o pasigaminti taip lengva 🙂

  • 200 g riešutų;
  • 80 g rudojo cukraus (tiks ir paprastas);
  • 2 – 4 š. sezamo sėklų.

Paruošimas:

  1. Suberiame riešutus, cukrų į keptuvę ir, maišydami, kepiname ant nedidelės ugnies.
  2. Kai riešutai apsikaramelizuos cukruje, suberiame sezamo sėklas, išmaišome ir dar šiek tiek pakepiname.
  3. Riešutų masę išberiame ant sviestinio popieriaus, palaukiame, kol atvės.

 

Panašūs įrašai:

Imbieriniai cukrainiai
Svogūnų sriuba
Klasikinis sūrio suflė
Karamelinis likeris

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *