Karamelizuoti riešutai

Paskelbė Rasa, 2014/04/13

Skanėstas, kuriam sunku atsispirti, o pasigaminti taip lengva 🙂

  • 200 g riešutų;
  • 80 g rudojo cukraus (tiks ir paprastas);
  • 2 – 4 š. sezamo sėklų.

Paruošimas:

  1. Suberiame riešutus, cukrų į keptuvę ir, maišydami, kepiname ant nedidelės ugnies.
  2. Kai riešutai apsikaramelizuos cukruje, suberiame sezamo sėklas, išmaišome ir dar šiek tiek pakepiname.
  3. Riešutų masę išberiame ant sviestinio popieriaus, palaukiame, kol atvės.

 

Panašūs įrašai:

Vafliai
Agurkų ir „wakame“ jūros žolių salotos
Pyragas su obuoliais ir spanguolėmis
Tinginio pyragaičiai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *