Koldūnai

Paskelbė Rasa, 2014/09/28

Tešlai (~50 koldūnų):

  • 3 stikl. miltų;
  • 1 stikl. verdančio vandens;
  • 2 š. aliejaus;
  • 1 a.š. druskos;
  • 1 a.š. prieskoninių žolelių.

Įdarui:

  • 400 g  varškės sūrio 22%;
  • 200 g špinatų;
  • 50 g sviesto;
  • 1  morkos;
  • 1 česnako galvos;
  • 1 š. kmynų;
  • 1 a.š. druskos.

Naudota forma (14 vnt)

Paruošimas:

  • Svieste porą minučių pakepiname susmulkintą morką, įdedame špinatus ir kepiname dar 5min;
  • Įberiame sutrupintą varškės sūrį, druską bei kmynus ir dar 5 min. pakepiname.
  • Įdedame smulkintą česnaką, išmaišome masę ir paliekame atvėsti.
  • Į miltus suberiame prieskonius, įpilame verdančio vandens, aliejaus ir gerai išmaišome.
  • Kočiojame tešlą, dedame įdarą, formuojame koldūnus.
  • Kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai paskrus arba verdame vandenyje apie 5 min, kol iškils.

Panašūs įrašai:

Pyragas su obuoliais ir spanguolėmis
Pica su vištiena ir pievagrybiais
Svogūnų sriuba
Karamelinis likeris

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *