Morkų blynai

Paskelbė Rasa, 2012/01/29

Dar vienas labai mėgiamas receptas iš knygos „Sena gera virtuvė“ 🙂

Tešlai:

  • ½ kg. morkų;
  • 2 kiaušinių;
  • 3 š. kvietinių miltų;
  • 1 a.š. cukraus;
  • 1 a.š. drukos;
  • šiek tiek pipirų;

Taip pat kartais įdedu:

  • 2 – 4 česnako skilteles;
  • 2 š. maltų kanapių sėklų;

Morkas, svogūnus ir česnakus sutarkuojame arba pasinaudojame smulkintuvu. Įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius. Kanapių sėklas pakepiname aliejuje, sumalame ir suberiame į morkinę masę. Beriame miltus, išmaišome ir kepame įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.

Patiekti su grietine arba kastiniu 🙂

 

Panašūs įrašai:

„Picinija“ – įdaryta cukinija
Pica su vištiena ir pievagrybiais
Slovakiškas sūrio kepsnys
Kiaušininis likeris

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *