Orkaitėje troškintos daržovės

Paskelbė Rasa, 2013/08/18

 4 – 6 porcijoms:

  • 1 kg cukinijos;
  • 300 g varškės sūrio 22%;
  • 300 g pievagrybių;
  • 200 g morkų;
  • 50 g sviesto;
  • 50 g „Basmati“ ryžių;
  • 1 galvos česnako;
  • 2 – 4 š. provanso žolelių mišinio: raudonėliai, bazilikai, mairūnai, dašiai, levandos, rozmarinai, čiobreliai, kalendros;
  • 1 a.š. kmynų;
  • ½ a.š. druskos;

Paruošimas:

  1. Supjaustome arba sulaužome varškės sūrį į gabaliukus ir sumaišome su prieskoniais bei česnaku.
  2. Kepimo indą su sviestu įdedame trumpam į orkaitę, kad ištirptų sviestas.
  3. Supjaustytą cukiniją sudedame į kepimo indą, apibarstome ryžiais.
  4. Suberiame, sudėliojame likusias supjaustytas daržoves bei grybus.
  5. Uždengiame indą folija ir kepame 180 ⁰C – 40 min.

Panašūs įrašai:

Vištiena su špinatais ir pelėsiniu sūriu
Svarainių ir obuolių marmeladas
Klasikinis sūrio suflė
Karamelinis likeris

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *