Sotūs blynai

Paskelbė Rasa, 2012/12/09

Padėjau į juodraščių krūvą ir pamiršau. Laukiau, kada geresnės nuotraukos bus :D.

Stori (ne visada man tokieiškepa) blynai, kurių daug nesuvalgysi.

Blynams:

  • 1 stikl. pieno;
  • 2 kiaušinių;
  • 4 – 6 š. miltų;
  • 2 š. cukraus;
  • 1 – 2 a.š. kepimo miltelių;
  • šiek tiek druskos;
  • 1 – 2 a.š. vanilinio cukraus;
  • 1 š. maltų kanapių sėklų (paskaninimui :));

Į pieną įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius, kepimo miltelius bei aliejuje pakepintas kanapes ir gerai išmaišome. Beriame miltus, išmaišome ir kepame įkaitintoje keptuvėje.

Pasirodo, kad labai skanu su plakta grietinėle 🙂

Panašūs įrašai:

Imbieriniai cukrainiai
Varškės sūris troškintas su daržovėmis
Koldūnai
Imbierinė gira

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *