Svogūniniai lietiniai blynai

Paskelbė Rasa, 2011/10/12

Patinka virtuvėje eksperimentuoti, tad kol nepamiršau reikia užsirašyti 🙂

Tešlai:

  • 0,6 l. pieno;
  • 100 g. sviesto;
  • 2 svogūnų;
  • 2 kiaušinių;
  • 5 – 6 š. kvietinių miltų;
  • 1 – 2 š. cukraus;
  • 1 š. sodos;
  • 1 a.š. druskos;

Į pieną įmušame kiaušinius, suberiame sodą, druską, cukrų, sutrintus svogūnus, viską gerai išmaišome. Suberiame miltus, išmaišome. Ir pabaigai į tešlą įpilame ištirpdytą sviestą (nereiks keptuvės sutept). Kepame traškius, skylėtus blynus 🙂

 

Panašūs įrašai:

Agurkų ir „wakame“ jūros žolių salotos
Marinuotos paprikos
Kaukazietiškų slyvų džemas
Šokoladiniai saldainiai

2 komentarai

  1. Rūta parašė:

    Kvailas klausimas, bet iškilo – o kaip sutrinti svogūnus?

    • Rasa parašė:

      Su maišytuvu – blenderiu, mėsmale… Iš bėdos dar galima būtų sutarkuot, tik labai jau daug ašarų 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *