Vafliai

Paskelbė Rasa, 2011/09/12

Dar mokykloje užsirašytas receptas 🙂 Aišku ingredientų proporcijos kartais skiriasi, priklausomai kokių vaflių norima: traškesnių, tvirtesnių, saldesnių.. Labai skanu su ledais.

Tešlai:

  • 4 kiaušinių;
  • 1 stikl. kvietinių miltų;
  • ¾ stikl. cukraus;
  • 100 g. sviesto;
  • vanilinio cukraus, cinamono ar kitokių prieskonių.

Sviestą ištirpiname, sumaišome su cukrumi, prieskoniais ir kiaušiniais. Beriam miltus ir gerai išmaišome. Tešla turi gautis skystesnė, tada vafliai bus traškesni.

Beliko iškepti su vafline ir voila 🙂

 

P.S.: labai skanūs būna imbieriniai vafliai 🙂 papildomai reikės:

  • 1 a.š. cinamono;
  • 1 a.š. imbiero;
  • 1 a.š. gvazdikėlių.

Panašūs įrašai:

Svogūniniai lietiniai blynai
Ruginė duona su džiovintais vaisiais ir riešutais
Duonos pica
Bulvių ir svogūnuose marinuotos mėsos apkepas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *