Vištienos sluoksniuotis su pistacijomis ir dešrelėmis

Paskelbė Rasa, 2012/01/22

Receptas iš „Rimi“ lankstinuko. Porcija skirta 4 – 6 asmenims.

Sluoksniuočiui:

  • 750 g. vištienos krūtinėlės;
  • 250 ml. grietinėlės;
  • 200 g. šoninės;
  • 150 g. gliaudytų pistacijų;
  • 4 – 6 „Medžiotojų“ dešrelių (ar kitokių :));
  • 2 kiaušinių baltymų;
  • 1 š. čiobrelių, smulkintų laurų lapelių;
  • 1 a.š. druskos, pipirų;
~600 g. vištienos sumalame, supilame grietinėlę ir išmaišome su kiaušinių baltymais bei prieskoniais. Į gautą masę įdedame likusią vištienos dalį, supjaustytą kubeliais, pistacijas ir gerai išmaišome.
Į kepimo formą įklojame šoninę, ant jos uždedame dalį masės ir nepjaustytas dešreles, ant viršaus – likusią masę. Uždengiame su šonine ir kepame 140 ⁰C orkaitėje apie 40 – 50 minučių.

Panašūs įrašai:

Tinginio pyragaičiai
Balta duona su sezamais ir kmynais
Naminiai bananiniai ledai
Braškiniai maskarponės ledai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *